VILKA VI ÄR

VI TROR PÅ RELATIONER.

Vi vet hur man boostar varumärken och business. Vi skulle kunna göra en avhandling på strategier om just det. Men är det något vi lärt oss på vägen, så är det att relationer är den viktigaste pusselbiten för att nå framgång och att skapa hållbara affärer. Vår ambition är att fläta ihop människor, att få företag, platser och människor att utvecklas. Tryck på play och bonda med oss!


ANNETHE ANDERSSON
Snabbtänkt, energigivande digital strateg från Mora. En framtidsspanare som går igång på att skapa nya affärsmodeller, att få tänka annorlunda för att uppnå resultat.

HANNAH RISANDER
PR-kreatör och affärsutvecklare från Älvdalen. Initiativrik och entusiastisk nätverksjunkie. Älskar utmaningar och snabba puckar.

BONDA LOVE


Ge ditt företag lite kärlek

  • Ditt företagande börjar alltid med dig, Var den ledaren du själv ser upp till, rusta dig för att sprida bra energi och omge dig med människor som utmanar och inspirerar dig. 

  • Fundera över vem som är din drömkund. Fundera över vad du måste lära dig, vad du måste utveckla och vad just den kunden behöver för att hitta dig.

  • Blicka ut över ditt företag, ta på dig kundglasögonen och se över din kommunikation och dina kanaler. Är det glasklart vad du erbjuder, eller inte?

  • P A U S A ! Kanske det viktigaste rådet, glöm inte att pausa ibland. Om en paus innebär att göra ingenting, eller att bryta mönster kan se olika ut. Men för att hämta ny energi och inspiration är detta nödvändigt. Blocka tid för paus redan idag!