VAD VI GÖR

VI ÄLSKAR NÄR DET HÄNDER

Vi har nog alltid varit såna, som ser till att det händer. Vi är nyfikna framtidsmänniskor som gärna twistar affärstänket, trollar fram nya affärmodeller, fängslar en publik eller får taket att lyfta på våra event. Alltid med kunden i centrum, alltid med affärshjärtat på rätt ställe och alltid genom att fläta ihop människor.  

 

SET YOUR BUSINESS ON FIRE.

WORKSHOPS

Alltid mer göra, än höra. Tillsammans med dina kollegor, din styrelse eller kanske din organisation har ni en kreativ dag. Vi ger er verktygen för att utveckla ert varumärke och för att nå ut med din eller dina produkter. 

KONCEPTUTVECKLING

Om du gör som du alltid gjort, kommer det att vara som det alltid har varit. Är det dags för en förändring? Att konceptutveckla sin affärsidé, företag eller produkt ger dig en nystart, med nya kunder och ger näring till ditt företag. Samma produkt, i ny förpackning.

FÖRELÄSNINGAR

Vi har engagerat människor i publiken i tio år, vi har pratat entreprenörskap, platsutveckling, sociala medier, försäljning och kommunikation. Ofta kopplat till besöksnäring. Vi älskar att glöda på scenen och tänker fortsätta göra det.
Längtar din scen efter oss? 

IDÉMÖTE

Vi älskar att dela med oss av vår kunskap och vårt kontaktnät - och framförallt av våra idéer. Vi twistar affärstänket, får dig att glöda och ger dig verktyg och inspiration att ta nästa steg.
Välkommen att boka ett idémöte med oss. 

EVENT

Det lilla kundeventet, den pampiga invigningen eller den stora festivalen. Vi hjälper er från idé till succé. Vi har många års erfarenhet av att projektleda och genomföra event och arrangemang - och det slutar aldrig vara roligt.